Verighete Aur Alb 14k – VSB-A

3,675lei

  • Greutate: 10.5 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 4.5 mm
  • Profil Exterior: Bombat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Oferim personalizare pentru verighete și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb.

lei
Categorie:
Descriere

Verighete aur alb clasice model vsba

Aceste verighete clasice din aur alb de 14K sunt o celebrare a iubirii pure și a angajamentului etern.

Designul cu profil bombat și lățimea de 4.5 mm conferă acestor inele o eleganță simplă și o prezență remarcabilă, făcându-le alegerea perfectă pentru cuplurile care apreciază frumusețea atemporală.

Fiecare verighetă este realizată cu o atenție deosebită la detalii, asigurând că aceste simboluri ale uniunii voastre vor străluci prin ani, marcând fiecare moment al călătoriei împreună.

Aurul alb de 14K nu doar că adaugă o notă de sofisticare, dar este și durabil, garantând că aceste bijuterii vor fi păstrate ca o amintire prețioasă a iubirii voastre.

Realizate în atelierele noastre din România, fiecare set de verighete din aur alb de 14K reflectă măiestria noastră și pasiunea pentru arta bijuteriei.

Angajamentul nostru către calitate și designul atemporal asigură că veți găsi în creațiile noastre un simbol perfect al iubirii voastre.

Pentru a păstra strălucirea verighetelor din aur alb de 14K, este recomandată curățarea regulată cu o soluție delicată de apă și săpun.

Utilizarea unei perii moi poate ajuta la îndepărtarea eventualelor depuneri.

Informații suplimentare
Greutate 10.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K