Verighete Clasice Aur Galben – VSB-4,5mm

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete clasice vsb 4.5mm

Aceste verighete clasice sunt frumos realizate din aur galben de 14K, având un profil bombat și o lățime de 4.5 mm, ce conferă o prezență bogată și confortabilă pe deget. Profilul bombat nu numai că adaugă un aspect estetic plăcut, dar îmbunătățește și confortul la purtare, făcând aceste inele ideale pentru uz zilnic.

Designul clasic și rafinat al acestor verighete face din ele o alegere perfectă pentru cuplurile care doresc să celebreze angajamentul lor într-un mod tradițional. Aurul galben, cu tonul său cald și luminos, adaugă o notă de eleganță atemporală, fiind un simbol al dragostei și devotamentului de lungă durată.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K