Verighete Clasice Aur Galben – VSB-3mm

2,450lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete clasice model vsb 3mm

Aceste verighete clasice, confectionate din aur galben de 14K, prezintă un profil bombat și o lățime de 3.5 mm, combinând tradiția cu confortul. Designul bombat, apreciat pentru eleganța sa subtilă, completează frumos strălucirea caldă a aurului galben, oferind o senzație plăcută și o purtare ușoară.

Aceste verighete reprezintă alegerea perfectă pentru cuplurile care doresc să își exprime angajamentul printr-un simbol atemporal de dragoste și fidelitate. Designul lor simplu și rafinat le face adecvate pentru uzul zilnic, fără a compromite stilul sau confortul.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 7 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

3.5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K