Set Exclusiv de 3 Brățari din Aur 14K – Design Elegant

416lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Model inimi personalizate, finisaj lucios
  • Set: Include 3 brățări, fiecare cu un model unic de inimi
lei
SKU: BSR114 Categorii: ,
Descriere

Quartz aduce un omagiu iubirii și eleganței prin acest set exclusiv de 3 brățări, fiecare realizată din aur galben de 14K și accentuată de un model cu inimi delicat.

Design Rafinat și Simbolism:
Modelul de inimi pe aceste brățări nu doar că adaugă o dimensiune estetică, dar servește și ca un memento constant al legăturilor afective profunde. Fiecare brățară este o declarație de dragoste, fie că este purtată singură sau în combinație cu celelalte două, creând un set armonios și plin de semnificație.

Calitate Excepțională:
Fabricate cu măiestrie din aur galben de 14K, aceste brățări combină frumusețea atemporală cu durabilitatea, asigurând că vor străluci pe încheietura ta ani la rând. Fiecare piesă este atent finisată, garantând un standard înalt de calitate și eleganță.

Versatilitate și Adaptabilitate:
Setul de 3 brățări oferă flexibilitate în stilizare, permițându-ți să le porți împreună pentru un efect vizual puternic sau separat, pentru o notă de subtilitate. Sunt potrivite pentru orice ocazie, de la evenimente formale la purtare zilnică, adăugând o notă de rafinament oricărui ansamblu.

Cadou Perfect:
Fie că este vorba de o ocazie specială, cum ar fi o aniversare sau Valentine’s Day, sau pur și simplu dorești să arăți apreciere și dragoste, acest set de brățări este cadoul ideal, simbolizând iubirea și frumusețea relațiilor apropiate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Exclusiv de 3 Brățari din Aur 14K – Design Elegant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *