Set de Două Brățări Șnur din Aur cu Model Inimă – Băiat și Fată

248lei

  • Material: Aur galben 14k
  • Design: Inimă gravată cu băiat și fată, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil, confortabil pentru purtare zilnică
lei
SKU: BSR151 Categorii: ,
Descriere

Realizate cu măiestrie, brățările prezintă un pandantiv comun în forma de inimă, gravat cu figuri stilizate ale unui băiat și unei fete, reprezentând legătura dintre parteneri sau legătura frățească.

Design Innovator și Simbolic: Separarea și reunirea setului de brățări prin un mecanism special de dezlipire accentuează atât unitatea cât și independența în orice relație. Apăsând pe margini și de la centru, brățările se pot separa ușor, permițând purtătorilor să decidă cum doresc să își exprime legătura.

Calitate Excepțională: Fabricate din aur, aceste bijuterii sunt un testament al eleganței și durabilității, promițând să fie un simbol al iubirii voastre de-a lungul anilor.

Versatilitate în Purtare: Fiecare brățară vine cu un șnur ajustabil, asigurând o potrivire perfectă pentru oricine și permițând purtarea confortabilă atât împreună, cât și separat.

Cadou cu Însemnătate: Perfecte pentru cupluri, frați și surori sau cei mai buni prieteni, acest set de brățări este modul ideal de a sărbători o legătură specială, oferind în același timp libertatea de a exprima individualitatea fiecărui purtător.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set de Două Brățări Șnur din Aur cu Model Inimă – Băiat și Fată”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *