Set Brățari cuplu aur – Model inimă tip lacăt și cheie din aur 14K

186lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Inimă tip lacăt și cheie, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil, disponibil în diverse culori
lei
SKU: BSR150 Categorii: ,
Descriere

Aducem în fața ta esența unei legături indestructibile printr-un design inovativ: setul de brățări pentru cuplu, modelul inimă tip lacăt și cheie din aur galben de 14K. Această pereche simbolică reflectă conexiunea profundă și încrederea mutuală dintre doi parteneri, fiind cadoul perfect care să simbolizeze iubirea unică și securitatea emoțională pe care o împărtășiți.

Simbolism Romantic: Reprezentând clasica poveste de dragoste unde cheia deschide doar un singur lacăt, acest set evocă ideea că fiecare persoană are un partener unic, destinat să-i deschidă inima.

Calitate Excepțională: Fabricate din aur galben de 14K, brățările sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să investească într-o bijuterie de calitate superioară, ce va rezista testul timpului și va păstra amintirea momentelor speciale.

Design Personalizabil: Cu șnururi ajustabile, disponibile într-o varietate de culori, aceste brățări sunt create pentru a se potrivi oricărui stil și a oferi confort maxim, fiind un accesoriu zilnic perfect pentru ambii parteneri.

Cadou Inegalabil: Fie că sărbătorești o aniversare, o propunere de căsătorie sau vrei să oferi un simbol al iubirii tale necondiționate, acest set este expresia materială a sentimentelor tale, gata să surprindă și să emoționeze.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Brățari cuplu aur – Model inimă tip lacăt și cheie din aur 14K”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *