SET Brățară șnur – Model Îngeri cu gravare nume și inițială aur 14K

-6% Prețul inițial a fost: 330lei.Prețul curent este: 310lei.

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: Îngeri cu gravare personalizată de nume și inițială, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil, ideal pentru orice dimensiune a încheieturii
lei
SKU: BSR120 Categorii: ,
Descriere

Acest set unic de brățări cu snur de la Quartz aduce împreună simbolistica îngerilor cu personalizarea individuală, creând un accesoriu cu adevărat special.

Conexiune și Protecție: Îngerii de pe pe fiecare brățară sunt simboluri ale ghidării și protecției, oferind confort și sprijin reciproc celor care le poartă. Personalizarea cu nume și inițială adaugă o notă intimă și semnificativă, transformând setul într-o expresie a legăturii unice dintre doi oameni.

Calitate Superioară: Fabricate cu atenție din aur galben de 14K, aceste brățări nu doar că evidențiază frumusețea și rafinamentul aurului, dar sunt și gândite să reziste ca simbol al conexiunii pe parcursul anilor.

Versatilitate în Purtare: Acompaniate de șnururi ajustabile, brățările pot fi purtate confortabil atât împreună, cât și separat, oferind flexibilitate și adaptabilitate la diferite stiluri și ocazii.

Cadou cu Semnificație Profundă: Fie că este vorba despre un cadou pentru un cuplu, cei mai buni prieteni, frați sau surori, acest set de brățări este o modalitate extraordinară de a celebra dragostea, prietenia și conexiunea spirituală.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SET Brățară șnur – Model Îngeri cu gravare nume și inițială aur 14K”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *