Set Brățară Cuplu șnur – Model inimă decupată și inimă plină din aur 14K

186lei

  • Material: Aur galben de 14K
  • Design: O inimă plină și una decupată, finisaj lucios
  • Șnur: Ajustabil, disponibil în diverse culori
lei
SKU: BSR152 Categorii: ,
Descriere

Descoperă modul perfect de a-ți exprima dragostea și devotamentul cu acest set de brățări pentru cuplu, compus dintr-o inimă decupată și una plină, ambele realizate din prețiosul aur galben de 14K. O combinație de designuri care se completează reciproc, simbolizând unitatea și iubirea eternă dintre două suflete.

Simbolismul Iubirii: Aceste bijuterii încapsulează esența relației dintre doi parteneri: inima plină reprezentând dragostea abundentă și suportul constant, iar inima decupată simbolizând spațiul pe care partenerul îl ocupă în inima ta.

Calitate Premium: Realizate cu măiestrie din aur galben de 14K, aceste brățări sunt promisele unei străluciri durabile și a unei rezistențe remarcabile, pregătite să înfrunte împreună probele timpului.

Design Versatil: Fiecare brățară este însoțită de un șnur ajustabil, disponibil într-o gamă variată de culori, oferindu-vă libertatea de a personaliza dimensiunea pentru o potrivire perfectă și un confort de neegalat.

Cadou Memorabil: Acest set de brățări reprezintă alegerea ideală pentru a sărbători o aniversare, o cerere în căsătorie, Valentine’s Day sau pur și simplu pentru a-ți arăta dragostea necondiționată într-un mod unic și personal.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Brățară Cuplu șnur – Model inimă decupată și inimă plină din aur 14K”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *