Inel de Logodna cu Diamant 0.38ct – Aur Galben 14k Model i771

5,000lei

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K, cu un diamant solitar impresionant de 0,38 ct, este simbolul perfect al unei iubiri durabile și profunde.

Comandă acum și oferă-i iubitei tale un inel de neuitat!

Descriere

Inel de logodna aur galben cu diamant i771

Întruchipând simplitatea și eleganța, acest inel de logodnă din aur galben de 14K pune în valoare un diamant solitar de 0,38 ct. Montat cu grijă pentru a maximiza strălucirea și a captiva privirile, diamantul central reprezintă punctul focal al acestui design rafinat. Banda subțire și delicată accentuează frumusețea naturală a pietrei prețioase, creând o bijuterie care combină tradiția cu modernitatea. Ideal pentru tinerii care doresc să facă o cerere în căsătorie cu adevărat specială, acest inel promite să transforme orice moment într-o amintire de neprețuit.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Diamant 0,38 ct
  • Design: Solitar

Descoperă mai multe

Pentru a adăuga un plus de eleganță acestui inel de logodnă, explorează colecțiile noastre de bijuterii. Descoperă selecția noastră de brățări, cercei și coliere, fiecare piesă fiind realizată cu o atenție deosebită la detalii și calitate superioară. Găsește acum bijuteria perfectă pentru a completa acest moment special!