Inel de Logodna cu Diamant – Aur Galben 14k Model i728

2,300lei

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K, cu un diamant briliant central de 0,13 ct prins în patru puncte delicate, combină eleganța clasică cu rafinamentul modern.

Comandă acum și surprinde-ți partenera cu acest simbol strălucitor al iubirii voastre!

Descriere

Inel logodna cu diamant aur galben i728

Inelul de logodnă din aur galben de 14K impresionează printr-un design modern și elegant. Diamantul briliant central de 0,13 ct este prins într-o montură delicată cu patru puncte, asigurând o strălucire intensă și maximă vizibilitate a pietrei. Banda simplă și finisajul lucios subliniază frumusețea naturală a diamantului, conferindu-i un aspect rafinat și contemporan. Acest inel simbolizează promisiunea și angajamentul unei vieți împreună, fiind alegerea perfectă pentru a marca un moment special și a adăuga o notă de eleganță și sofisticare.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Diamant 0,13 ct
  • Montură: În patru puncte
  • Finisaj: Lucios

Pentru a completa acest inel de logodnă deosebit, explorează colecțiile noastre de brățări, cercei și coliere. Fiecare bijuterie este creată pentru a adăuga un plus de eleganță și strălucire momentelor speciale. Descoperă acum bijuteriile noastre și alege cadouri perfecte pentru cei dragi, potrivite pentru orice ocazie!