Inel de Logodna cu Diamant Aur Galben 14k Model i727

2,300lei

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K, cu un diamant briliant central de 0,13 ct într-o montură de tip „bezel”, combină modernitatea cu eleganța.

Comandă acum și surprinde-ți partenera cu acest simbol strălucitor al iubirii voastre!

Descriere

Inel logodna cu diamant aur galben i727

Inelul de logodnă din aur galben de 14K impresionează printr-un design modern și elegant. Diamantul briliant central de 0,13 ct este încadrat într-o montură de tip „bezel”, oferind o strălucire intensă și o protecție suplimentară. Banda simplă și finisajul lucios subliniază frumusețea naturală a diamantului, conferindu-i un aspect rafinat și contemporan. Acest inel nu doar că încântă privirile, dar și simbolizează promisiunea și angajamentul unei vieți împreună, fiind alegerea perfectă pentru a marca un moment special și a adăuga o notă de eleganță și rafinament.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Diamant 0,13 ct
  • Montură: Tip „bezel”
  • Finisaj: Lucios

Pentru a completa acest inel de logodnă deosebit, explorează colecțiile noastre de brățări, cercei și coliere. Fiecare bijuterie este creată pentru a adăuga un plus de eleganță și strălucire momentelor speciale. Descoperă acum bijuteriile noastre și alege cadouri perfecte pentru cei dragi, potrivite pentru orice ocazie!