Inel Logodna cu Diamante – Aur Alb 14k Model i602

3,800lei

Încântă-ți persoana iubită cu acest inel de logodnă din aur alb de 14K, decorat cu un diamant central înconjurat de diamante și o bandă subțire împodobită cu diamante mici de 0,21 ct.

Comandă acum și oferă un simbol al iubirii tale eterne!

Descriere

Inel de logodna aur alb cu diamant i602

Acest inel de logodnă din aur alb de 14K îmbină rafinamentul clasic cu un design delicat și strălucitor. Piatra centrală de 0,21 ct (G/VS1) este înconjurată de un halou de diamante mai mici, amplificând strălucirea și creând un efect vizual spectaculos. Banda subțire a inelului este decorată cu diamante mici care se întind pe ambele părți ale pietrei centrale, adăugând un efect tridimensional și atrăgând privirile. Acest design delicat și elegant face ca inelul să fie cu adevărat remarcabil și perfect pentru a marca un moment special.

Specificații Tehnice

  • Aur: 14K
  • Culoare Aur: Alb
  • Piatra Centrală: 0,21 ct – G/VS1
  • Design: Banda subțire decorată cu diamante mici, halou de diamante în jurul pietrei centrale

Completează eleganța acestui inel de logodnă cu alte bijuterii din colecția noastră de aur alb. Explorează selecția noastră de cercei și coliere, fiecare piesă fiind realizată cu aceeași atenție la detalii și calitate superioară. Adaugă un plus de strălucire și rafinament momentelor tale speciale.

Informații suplimentare
Aur

14k

Cod Model

i602

Culoare Aur

ALB

Piatra

0,21 ct – G/VS1