Inel logodna Halo cu Diamante – Aur Galben 14k Model i602

5,950lei

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K, cu diamante totalizând 0,46 ct, dispune de un design elegant cu un diamant central înconjurat de diamante mai mici într-o montură halo.

Comandă acum și surprinde-ți partenera cu acest simbol strălucitor al iubirii voastre!

Descriere

Inel halo cu diamante aur galben i602

Inelul de logodnă din aur galben de 14K impresionează printr-un design rafinat și strălucitor. Diamantul central este înconjurat de un cerc de diamante mai mici, formând o montură halo care amplifică strălucirea și eleganța bijuteriei. Diamantele totalizează 0,46 ct, oferind un echilibru perfect între rafinament și strălucire. Banda subțire și bine finisată subliniază frumusețea pietrelor prețioase, conferind inelului un aspect sofisticat și armonios. Acest inel nu doar că atrage privirile, dar și simbolizează angajamentul și promisiunea unei vieți împreună, fiind alegerea ideală pentru a marca un moment special și a exprima iubirea profundă.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Diamante totalizând 0,46 ct
  • Montură: Halo
  • Design bandă: Subțire și bine finisată

Descoperă mai multe

Pentru a completa acest inel de logodnă deosebit, explorează colecțiile noastre de brățări, cercei și coliere. Descoperă acum bijuteriile noastre și alege cadouri perfecte pentru orice ocazie, transformând fiecare moment într-unul special!