Inel Logodna Aur Alb – Model i552

1,365lei

Încântă-ți persoana iubită cu acest inel de logodnă din aur alb de 14K, decorat cu detalii sculptate, zirconii mici și o piatră centrală impresionantă din zirconiu.

Comandă acum și oferă un simbol al iubirii tale eterne!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur alb i552

Acest inel de logodnă din aur alb de 14K este o bijuterie deosebită, care combină eleganța clasică cu detalii sofisticate. Piatra centrală impresionantă din zirconiu este montată într-o montură cu patru gheare ridicate, care permite captarea luminii din toate unghiurile, amplificând strălucirea pietrei. Banda inelului, decorată cu detalii sculptate și zirconii mici, adaugă un efect tridimensional și un plus de strălucire. Detaliile decorative sculptate în formă de bucle elegante pe lateralul monturii centrale completează designul, oferind inelului un rafinament și o unicitate aparte. Cu un gramaj de aproximativ 3.90 gr, acest inel este confortabil de purtat zilnic și reprezintă alegerea ideală pentru a marca un moment special.

Specificații Tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Alb
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 3.90 gr
  • Design: Banda decorată cu detalii sculptate și zirconii mici, piatră centrală montată în patru gheare, detalii decorative sculptate în formă de bucle elegante pe lateralul monturii centrale

Completează eleganța acestui inel de logodnă cu alte bijuterii din colecția noastră de aur alb. Explorează selecția noastră de cercei și coliere, fiecare piesă fiind realizată cu aceeași atenție la detalii și calitate superioară. Adaugă un plus de strălucire și rafinament momentelor tale speciale.

Informații suplimentare
Greutate 3.9 g
Cod Model

i552

Aur

14k

Culoare Aur

ALB

Piatra

zirconiu