Inele de logodna Aur Galben -Model i550

1,085lei

Descoperă eleganța inelului de logodnă din aur galben de 14K, cu o piatră centrală de zirconiu flancată de câte trei pietre mai mici de zirconiu de fiecare parte, având un gramaj de aproximativ 3.10 gr.

Comandă acum și adaugă strălucire momentului tău special!

Categorie:
Descriere

Inel logodna i550 aur galben 14k

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K îmbină strălucirea remarcabilă a zirconiu-lui cu un design clasic și rafinat. Banda netedă și lucioasă, cu o formă ușor rotunjită, asigură confortul perfect pentru purtare zilnică. Piatra centrală de zirconiu este flancată de câte trei pietre mai mici de zirconiu pe fiecare parte, adăugând un plus de eleganță și strălucire. Montura clasică asigură stabilitatea pietrelor și permite luminii să pătrundă și să reflecte din toate unghiurile, sporindu-le strălucirea. Acest design sofisticat și atemporal transformă inelul într-un simbol perfect al iubirii voastre, reflectând frumusețea și intensitatea sentimentelor voastre.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 3.10 gr
  • Design: Piatra centrală flancată de câte trei pietre mai mici de zirconiu pe fiecare parte
  • Prindere: Montură clasică

Pentru a completa povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Fie că preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care se potrivesc perfect cu inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și descoperiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 3.1 g