Inel Logodna – Aur Roz 14k – Model i550

1,085lei

Descoperă eleganța inelului de logodnă din aur roz de 14K, cu o piatră centrală de zirconiu flancată de câte trei pietre mai mici de zirconiu de fiecare parte, având un gramaj de aproximativ 3.10 gr.

Comandă acum și adaugă strălucire momentului tău special!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur roz i550

Acest inel de logodnă din aur roz de 14K combină strălucirea subtilă a zirconiu-lui cu un design sofisticat și rafinat. Banda netedă și lucioasă, cu o formă ușor rotunjită, asigură un confort perfect pentru purtare zilnică. Piatra centrală de zirconiu, flancată de câte trei pietre mai mici de zirconiu pe fiecare parte, adaugă un plus de eleganță și strălucire. Montura clasică asigură stabilitatea pietrelor și permite luminii să pătrundă și să reflecte din toate unghiurile, amplificând strălucirea acestora. Fiecare detaliu al acestui inel este creat pentru a reflecta frumusețea și intensitatea sentimentelor voastre, transformându-l într-un simbol perfect al iubirii voastre.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Roz
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 3.10 gr
  • Design: Piatra centrală flancată de câte trei pietre mai mici de zirconiu pe fiecare parte
  • Prindere: Montură clasică

Pentru a completa povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Fie că preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care se potrivesc perfect cu inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și descoperiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 3.1 g