Inel de Logodna – Aur Roz 14k Model i531

1,120lei

Descoperă frumusețea inelului de logodnă din aur roz de 14K, împodobit cu o piatră de zirconiu și având un gramaj de aproximativ 3.20 gr.

Comandă acum și transformă momentul special într-o amintire strălucitoare!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur roz i531

Acest inel de logodnă din aur roz de 14K oferă o combinație perfectă de eleganță și rafinament. Piatra centrală de zirconiu este montată astfel încât să capteze lumina din toate unghiurile, amplificându-i strălucirea naturală. Banda inelului, netedă și lucioasă, asigură un confort ideal pentru purtarea zilnică, în timp ce nuanța delicată a aurului roz adaugă un plus de romantism și sofisticare. Designul său atemporal reflectă frumusețea și profunzimea sentimentelor voastre, transformând acest inel într-un simbol perfect al iubirii voastre eterne.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Roz
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 3.20 gr

Pentru a completa povestea iubirii voastre, vă invităm să explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care să se potrivească perfect cu inelul de logodnă ales, aducând un plus de eleganță și armonie momentelor voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și descoperiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 3.2 g