Inel de Logodna – Aur Galben 14k – Model i531

1,120lei

Descoperă rafinamentul inelului de logodnă din aur galben de 14K, cu o piatră de zirconiu și un gramaj de aproximativ 3.20 gr.

Comandă acum și adaugă o notă de sofisticare momentului tău special!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur galben i531

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K îmbină eleganța clasică cu o strălucire deosebită, creând o bijuterie deosebită pentru momentele importante din viața ta. Piatra centrală de zirconiu captează și reflectă lumina din toate unghiurile, sporindu-i strălucirea și farmecul. Banda inelului este netedă și lucioasă, oferind un confort ideal pentru purtare zilnică, iar designul său atemporal și rafinat adaugă un plus de distincție. Fiecare detaliu al acestui inel este creat pentru a reflecta frumusețea și intensitatea sentimentelor voastre, transformându-l într-un simbol perfect al iubirii eterne.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 3.20 gr

Pentru a completa povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care se potrivesc perfect cu inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și descoperiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 3.2 g