Inel de Logodna Aur Alb cu Diamant – Model i530

1,800lei

Acest inel de logodnă din aur alb de 14K, împodobit cu un diamant briliant central de 0,10 ct G/VS1, combină eleganța modernă cu rafinamentul clasic.

Comandă acum acest simbol al iubirii și al angajamentului etern!

Descriere

Inel logodna cu diamant aur alb i530

Inelul de logodnă din aur alb de 14K se remarcă printr-un design modern și elegant. Diamantul briliant central de 0,10 ct, montat într-un set de patru gheare, adaugă o strălucire captivantă. Banda subtil curbată oferă un efect unic, aducând un plus de originalitate și stil. Simplitatea și rafinamentul finisajului lustruit subliniază perfect strălucirea diamantului, creând o bijuterie de o frumusețe atemporală. Acest inel nu doar că impresionează prin estetica sa, dar și simbolizează dragostea profundă și angajamentul unui cuplu.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Alb
  • Piatra: Diamant 0,10 ct
    • Calitate: G/VS1
  • Montură: Stil „solitaire” cu patru gheare

Pentru a completa acest inel de logodnă deosebit, explorează colecțiile noastre de brățări, cercei și coliere. Fiecare bijuterie este concepută pentru a adăuga un plus de eleganță și strălucire fiecărui moment special. Descoperă acum bijuteriile noastre și alege cadouri perfecte pentru cei dragi, potrivite pentru orice ocazie!