Inel de logodna cu Diamant – Aur Roz Model i530

1,800lei

Acest inel de logodnă din aur roz de 14K, cu un diamant briliant central de 0,10 ct G/VS1, combină modernitatea cu eleganța clasică.

Achiziționează acum și surprinde-ți partenera cu acest simbol al iubirii și angajamentului vostru!

Descriere

Inel logodna cu diamant aur roz i530

Inelul de logodnă din aur roz de 14K este o adevărată operă de artă, remarcându-se printr-un design modern și elegant. Diamantul briliant central de 0,10 ct, montat într-un set de patru gheare, adaugă o strălucire deosebită, captând lumina din toate unghiurile. Banda subtil curbată oferă un efect unic și sofisticat, accentuând frumusețea și originalitatea acestui inel. Simplitatea și rafinamentul finisajului lustruit completează perfect strălucirea diamantului, creând o bijuterie atemporală și de neuitat. Acest inel simbolizează nu doar dragostea profundă, ci și angajamentul etern al cuplului.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Roz
  • Piatra: Diamant 0,10 ct
    • Calitate: G/VS1
  • Montură: Stil „solitaire” cu patru gheare

Pentru a completa acest inel de logodnă deosebit, te invităm să explorezi colecțiile noastre de brățări, cercei și coliere. Fiecare bijuterie este creată pentru a adăuga un plus de eleganță și strălucire momentelor speciale. Descoperă acum bijuteriile noastre și alege cadouri unice pentru cei dragi, perfecte pentru orice ocazie!