Inel logodna Aur Alb – Model i526

735lei

Descoperă eleganța inelului de logodnă din aur alb de 14K, cu o piatră de zirconiu prinsă într-o montură deschisă pentru o strălucire sporită.

Comandă acum și fă-ți momentul special de neuitat!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur alb i526

Acest inel de logodnă combină rafinamentul aurului alb cu strălucirea intensă a zirconiu-lui într-un design dinamic și modern. Montura deschisă permite luminii să pătrundă și să amplifice strălucirea pietrei, creând un efect spectaculos. Este bijuteria ideală pentru a sărbători un moment special și a simboliza legătura voastră unică. Fiecare detaliu al acestui inel este conceput pentru a reflecta profunzimea și frumusețea sentimentelor voastre, oferind o eleganță clasică ce va dura o viață.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Alb
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj aproximativ: 2.10 gr
  • Prindere: Montură deschisă

Pentru a completa povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care se potrivesc perfect cu inelul de logodnă ales, aducând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Descoperiți acum verighetele noastre de aur și alegeți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 2.1 g
Aur

14k

Cod Model

i526

Culoare Aur

ALB

Piatra

zirconiu