Inel de Logodna Aur Alb Model i522

910lei

Descoperă eleganța inelului de logodnă din aur alb de 14K, cu o piatră de zirconiu prinsă într-o montură cu șase gheare și un gramaj de aproximativ 2.60 gr. Comandă acum și creează amintiri de neuitat!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur alb i522

Acest inel de logodnă din aur alb de 14K combină frumusețea clasică cu strălucirea captivantă a zirconiu-lui. Montura cu șase gheare permite pietrei să fie ridicată deasupra benzii, maximizându-i strălucirea și captând lumina din toate unghiurile. Designul său elegant și sigur reflectă profunzimea și intensitatea sentimentelor voastre. Este bijuteria ideală pentru a marca un moment special și a celebra legătura voastră unică. Cu o estetică atemporală, acest inel va simboliza angajamentul vostru de o viață și va adăuga magie fiecărui moment important din viața voastră. Fiecare detaliu este conceput pentru a reflecta frumusețea și durabilitatea iubirii voastre.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Alb
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj aproximativ: 2.60 gr
  • Prindere: Montură cu șase gheare

Pentru a desăvârși povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care completează perfect inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și găsiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 2.6 g
Aur

14k

Cod Model

i522

Culoare Aur

ALB

Piatra

zirconiu