Inel de Logodna – Aur Galben 14k – Model i522

910lei

Descoperă eleganța inelului de logodnă din aur galben de 14K, cu o piatră de zirconiu prinsă într-o montură cu șase gheare și un gramaj de aproximativ 2.60 gr. Comandă acum și creează amintiri de neuitat!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur galben i522

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K îmbină strălucirea zirconiu-lui cu un design clasic și rafinat. Montura cu șase gheare permite pietrei de zirconiu să fie ridicată deasupra benzii, maximizându-i strălucirea și captând lumina din toate unghiurile. Designul său elegant și sigur reflectă profunzimea și intensitatea sentimentelor voastre. Este bijuteria perfectă pentru a marca un moment special și pentru a celebra legătura voastră unică. Cu o estetică atemporală, acest inel va simboliza angajamentul vostru de o viață și va adăuga magie fiecărui moment important din viața voastră.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj aproximativ: 2.60 gr
  • Prindere: Montură cu șase gheare

Pentru a desăvârși povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care completează perfect inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și găsiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 2.6 g