Inel de Logodna cu Diamant – Aur Galben 14k Model i511

1,200lei

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K, împodobit cu un diamant central de 0,08 ct G/VS1, este simbolul perfect al eleganței și iubirii eterne.

Achiziționează acum și surprinde-ți partenera cu o bijuterie care va străluci la fel de mult ca dragostea voastră!

Descriere

Inel de logodna aur galben cu diamant i511

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K emană o eleganță clasică, combinată cu strălucirea modernă a diamantului. Diamantul central tăiat briliant, de 0,08 ct, montat într-un stil de tip „solitaire” cu patru gheare fine, reflectă lumina într-un mod spectaculos, evidențiind frumusețea sa naturală. Designul simplu și finisajul lustruit al benzilor subliniază rafinamentul și puritatea acestui inel, transformându-l într-un simbol atemporal al iubirii și angajamentului. Acest inel nu doar că încântă privirea, ci și creează o emoție profundă, marcând un moment special în viața oricărui cuplu.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Diamant 0,08 ct
    • Calitate: G/VS1
  • Montură: Stil „solitaire” cu patru gheare fine

Pentru a completa perfect acest inel de logodnă, te invităm să explorezi și celelalte colecții de bijuterii disponibile pe site-ul nostru. Găsește brățări, cercei și coliere care vor adăuga un plus de eleganță și strălucire fiecărui moment special. Descoperă acum bijuteriile noastre și alege cadouri unice pentru cei dragi!