Inel de Logodna Aur Galben – Model Floare – i510

1,120lei

Descoperă eleganța inelului de logodnă din aur galben de 14K, cu un zirconiu central înconjurat de zirconii mai mici într-un model floral, având un gramaj de aproximativ 3.20 gr.

Comandă acum și transformă momentul special într-o amintire strălucitoare!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur galben 14k model floare

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K este o bijuterie rafinată, care combină strălucirea pietrelor de zirconiu cu un design floral delicat. Piatra centrală de zirconiu este înconjurată de zirconii mai mici, formând un aranjament ce evocă frumusețea unei flori. Banda netedă și lucioasă asigură un confort ideal pentru purtarea zilnică, în timp ce montura sofisticată amplifică strălucirea pietrelor, captând lumina din toate unghiurile. Acest inel este alegerea perfectă pentru a marca un moment special și a simboliza iubirea voastră unică și eternă. Fiecare detaliu al acestui inel reflectă eleganța și rafinamentul, transformându-l într-un simbol desăvârșit al afecțiunii voastre.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 3.20 gr
  • Design: Model floral cu zirconiu central înconjurat de zirconii mai mici

Pentru a completa povestea iubirii voastre, vă invităm să explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care să se potrivească perfect cu inelul de logodnă ales, aducând un plus de eleganță și armonie momentelor voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și descoperiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 3.2 g