Inel de Logodna Aur Alb – Model Floare i510

1,120lei

Alege eleganța atemporală cu inelul de logodnă din aur alb de 14K, împodobit cu un zirconiu central și un aranjament floral de zirconii mai mici.

Comandă acum și surprinde-ți persoana iubită!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur alb i510

Acest inel de logodnă din aur alb de 14K este creat pentru a celebra momente speciale cu rafinament și strălucire. Zirconiul central, înconjurat de un aranjament floral de zirconii mici, conferă inelului o eleganță subtilă și delicată. Cu un gramaj de aproximativ 3.20 gr, acest inel este confortabil pentru purtarea zilnică, reprezentând o bijuterie de excepție care va fi apreciată și admirată.

Specificații Tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Alb
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 3.20 gr
  • Design: Inel cu zirconiu central și aranjament floral de zirconii mici

Explorează și alte bijuterii din colecția noastră pentru a completa look-ul perfect. Descoperă brățările și colierele din aur alb, concepute pentru a se potrivi perfect cu acest inel de logodnă și pentru a crea seturi de bijuterii unice și de neuitat.

Fiecare inel din colecția noastră este realizat cu atenție la detalii, oferind o piesă unică și specială, ideală pentru cererea în căsătorie. Alege să oferi un inel care simbolizează o iubire eternă și care va crea amintiri de neprețuit.

Informații suplimentare
Greutate 3.2 g
Aur

14k

Cod Model

i510

Culoare Aur

ALB

Piatra

zirconiu