Inel de Logodna Aur Alb – Model i507

1,085lei

Descoperă eleganța inelului de logodnă din aur alb de 14K, cu o piatră centrală de zirconiu și un gramaj de aproximativ 3.10 gr.

Comandă acum și adaugă o notă de sofisticare momentului tău special!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur alb i507

Acest inel de logodnă din aur alb de 14K combină rafinamentul clasic cu o strălucire deosebită, creând o bijuterie remarcabilă. Montura pietrei centrale de zirconiu este decorată cu mici pietre suplimentare, adăugând un plus de eleganță și strălucire întregului design. Banda inelului este netedă și lucioasă, oferind un confort perfect pentru purtare zilnică. Fiecare detaliu al acestui inel reflectă frumusețea și intensitatea sentimentelor voastre, fiind un simbol ideal al iubirii eterne. Designul său atemporal și sofisticat îl transformă într-o bijuterie perfectă pentru a marca momentele cele mai prețioase din viața voastră.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Alb
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 3.10 gr

Pentru a completa povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care se potrivesc perfect cu inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și descoperiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 3.1 g
Aur

14k

Cod Model

i507

Culoare Aur

ALB

Piatra

zirconiu