Inel de Logodna – Aur Roz 14k – i507

1,085lei

Descoperă rafinamentul inelului de logodnă din aur roz de 14K, cu un zirconiu central montat într-o montură cu șase gheare și un gramaj de aproximativ 3.10 gr.

Comandă acum și adaugă strălucire momentului tău special!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur roz i507

Acest inel de logodnă din aur roz de 14K combină eleganța clasică cu detalii sofisticate și un design rafinat. Banda netedă și lucioasă, cu o formă ușor rotunjită, asigură confortul ideal pentru purtare zilnică. Piatra centrală de zirconiu, prinsă într-o montură clasică cu șase gheare, este ridicată pentru a capta și reflecta lumina din toate unghiurile, sporindu-i strălucirea. Detaliile subtile de pe partea laterală a monturii adaugă o notă de sofisticare, făcând acest inel un simbol perfect al iubirii voastre. Fiecare element al acestui inel reflectă frumusețea și intensitatea sentimentelor voastre, oferind un design atemporal și elegant.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Roz
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 3.10 gr
  • Design: Banda netedă și lucioasă, formă ușor rotunjită pentru confort
  • Prindere: Montură cu șase gheare

Pentru a completa povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Fie că preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care se potrivesc perfect cu inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și descoperiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 3.1 g