Inel Logodna Simplu – Aur Alb – i505

805lei

Descoperă eleganța clasică a inelului de logodnă din aur alb de 14K, cu o piatră de zirconiu și un gramaj de aproximativ 2.30 gr.

Comandă acum și creează amintiri de neuitat!

Categorie:
Descriere

Inel de logodna simplu aur alb 14k i505

Acest inel de logodnă clasic întruchipează rafinamentul atemporal al aurului alb, combinat cu strălucirea delicată a zirconiu-lui. Designul său simplu și elegant este ideal pentru cei care apreciază tradiția și eleganța pură. Fiecare detaliu al acestui inel este gândit pentru a reflecta profunzimea și frumusețea sentimentelor voastre. Este bijuteria perfectă pentru a marca un moment special și pentru a celebra iubirea voastră unică. Cu o estetică atemporală, acest inel va rămâne mereu la modă, simbolizând angajamentul vostru de o viață. Este o alegere ideală pentru cei care doresc să combine modernitatea cu tradiția, aducând un plus de strălucire fiecărui moment special.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Alb
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj aproximativ: 2.30 gr

Pentru a desăvârși povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care completează perfect inelul de logodnă clasic ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale.

Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și găsiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 2.3 g
Aur

14k

Cod Model

i505

Culoare Aur

ALB

Piatra

zirconiu