Inel de Logodna Aur Galben cu Diamant – Model i503

4,968lei

Încântă-ți persoana iubită cu acest inel de logodnă din aur galben de 14K, decorat cu un diamant central și o bandă subțire împodobită cu diamante mici, totalizând 0,29 ct.

Comandă acum și oferă un simbol al iubirii tale eterne!

Descriere

Inel logodna cu diamante aur galben i503

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K combină eleganța clasică cu un design sofisticat și strălucitor. Piatra centrală impresionantă, montată într-o montură cu patru gheare, captează lumina din toate unghiurile, amplificându-i strălucirea. Banda subțire a inelului este decorată cu o linie de diamante mici care se întind pe ambele părți ale pietrei centrale, adăugând un plus de strălucire și transformând inelul într-o bijuterie cu adevărat remarcabilă. Diamantele totalizează 0,29 ct (G/VS1), oferind un echilibru perfect între rafinament și eleganță. Cu un gramaj echilibrat, acest inel este confortabil de purtat zilnic și reprezintă alegerea ideală pentru a marca un moment special.

Specificații Tehnice

  • Aur: 14K
  • Culoare Aur: Galben
  • Pietre: Diamante totalizând 0,29 ct – G/VS1
  • Design: Piatra centrală montată în patru gheare, bandă decorată cu diamante mici

Completează eleganța acestui inel de logodnă cu alte bijuterii din colecția noastră de aur galben. Explorează selecția noastră de cercei și coliere, fiecare piesă fiind realizată cu aceeași atenție la detalii și calitate superioară. Adaugă un plus de strălucire și rafinament momentelor tale speciale.

 

Informații suplimentare
Aur

14k

Cod Model

i503

Culoare Aur

GALBEN

Piatra

0,29 ct – G/VS1