Inel de Logodna Aur Alb – Model i503

1,190lei

Alege un simbol al eleganței cu acest inel de logodnă din aur alb de 14K, decorat cu o piatră centrală din zirconiu și zirconii mici pe ambele părți.

Comandă acum !

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur alb i503

Acest inel de logodnă din aur alb de 14K îmbină rafinamentul clasic cu un design sofisticat și strălucitor. Piatra centrală din zirconiu, montată într-o montură cu patru gheare ridicate, captează lumina din toate unghiurile, amplificându-i strălucirea. Banda inelului, decorată cu o linie de zirconii mici pe ambele părți ale pietrei centrale, adaugă un plus de strălucire și transformă inelul într-o bijuterie remarcabilă. Cu un gramaj de aproximativ 3.40 gr, acest inel este confortabil de purtat zilnic și reprezintă alegerea ideală pentru un moment special.

Specificații Tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Alb
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 3.40 gr
  • Design: Piatra centrală din zirconiu montată într-o montură cu patru gheare, bandă decorată cu zirconii mici

Completează eleganța acestui inel de logodnă cu alte bijuterii din colecția noastră de aur alb. Explorează selecția noastră de cercei și coliere, fiecare piesă fiind creată cu aceeași atenție la detalii și calitate superioară. Adaugă un plus de strălucire și rafinament momentelor tale speciale.

Informații suplimentare
Greutate 3.4 g
Aur

14k

Cod Model

i503

Culoare Aur

ALB

Piatra

zirconiu