Inel de Logodna cu Diamante – Aur Roz 14k Model i503

4,968lei

Acest inel de logodnă din aur roz de 14K combină eleganța clasică cu un design sofisticat și strălucitor. Piatra centrală impresionantă, montată într-o montură cu patru gheare, captează lumina din toate unghiurile.

Comandă acum și surprinde-ți partenera cu acest simbol rafinat al iubirii voastre!

Descriere

Inel de logodna aur roz cu diamante i503

Acest inel de logodnă din aur roz de 14K îmbină perfect eleganța clasică cu un design sofisticat. Piatra centrală impresionantă, montată într-o montură cu patru gheare, captează lumina din toate unghiurile, amplificându-i strălucirea și transformând-o în punctul focal al designului. Banda subțire a inelului este decorată cu o linie de diamante mici, care se întind pe ambele părți ale pietrei centrale, adăugând un plus de strălucire și eleganță. Diamantele totalizează 0,29 ct (G/VS1), oferind un echilibru perfect între rafinament și eleganță. Cu un gramaj echilibrat, acest inel este confortabil de purtat zilnic și reprezintă alegerea ideală pentru a marca un moment special.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Roz
  • Pietre: Diamante totalizând 0,29 ct – G/VS1
  • Design: Piatra centrală montată în patru gheare, bandă decorată cu diamante mici

Descoperă mai multe

Completează eleganța acestui inel de logodnă cu alte bijuterii din colecția noastră de aur alb. Explorează selecția noastră de cercei și coliere, fiecare piesă fiind realizată cu aceeași atenție la detalii și calitate superioară. Adaugă un plus de strălucire și rafinament momentelor tale speciale!

Informații suplimentare
Aur

14k

Cod Model

i503

Culoare Aur

ROZ

Piatra

0,29 ct – G/VS1