Inel de Logodna – Aur Galben 14k – Model – i464

980lei

Descoperă eleganța inelului de logodnă din aur galben de 14K, cu un zirconiu central prins într-o montură cu patru gheare și un gramaj de 2.8 gr.

Comandă acum și adaugă strălucire momentului tău special!

 

Categorie:
Descriere

Inel logodna i464 aur galben

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K este o combinație perfectă între eleganța clasică și designul modern. Banda inelului are un design unic, cu o linie fluidă și grațioasă care se ridică spre montura centrală într-un unghi ușor, creând un aspect dinamic și atrăgător. Piatra centrală de zirconiu este prinsă într-o montură cu patru gheare, care ridică piatra și permite luminii să o capteze din toate unghiurile, sporindu-i strălucirea. Acest inel este ideal pentru a celebra un moment special și a simboliza legătura voastră unică. Fiecare detaliu al acestui inel reflectă profunzimea și intensitatea sentimentelor voastre, fiind un simbol perfect al iubirii eterne.

Specificații tehnice

  • Greutate: 2.8 gr
  • Aur: 14K
  • Culoare aur: Galben
  • Piatra: Zirconiu
  • Design: Banda cu linie fluidă și grațioasă, care se ridică spre montura centrală
  • Prindere: Montură cu patru gheare

Pentru a completa povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care se potrivesc perfect cu inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și descoperiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 2.8 g
Aur

14k

Cod Model

i464

Culoare Aur

GALBEN

Piatra

zirconiu