Inel Logodna Aur Alb – Model i464

980lei

Descoperă eleganța inelului de logodnă din aur alb de 14K, cu un zirconiu central prins într-o montură cu patru gheare și un gramaj de aproximativ 2.80 gr.

Comandă acum și adaugă strălucire momentului tău special!

Categorie:
Descriere

Inel logodna i464 aur alb

Acest inel de logodnă din aur alb de 14K îmbină rafinamentul clasic cu un design modern și dinamic. Banda inelului are un design unic, cu o linie fluidă și grațioasă care se ridică spre montura centrală într-un unghi ușor, creând un aspect atrăgător și deosebit. Piatra centrală de zirconiu este prinsă într-o montură cu patru gheare, care ridică piatra pentru a capta lumina din toate unghiurile și a-i spori strălucirea. Acest inel este bijuteria perfectă pentru a marca un moment special și a simboliza legătura voastră unică. Fiecare detaliu reflectă frumusețea și intensitatea sentimentelor voastre, transformând acest inel într-un simbol al iubirii eterne.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Alb
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 2.80 gr
  • Design: Banda cu linie fluidă și grațioasă, care se ridică spre montura centrală
  • Prindere: Montură cu patru gheare

Pentru a completa povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care se potrivesc perfect cu inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și descoperiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 2.8 g
Aur

14k

Cod Model

i464

Culoare Aur

ALB