Inel de Logodna Aur Galben – Model i420

945lei

Descoperă eleganța inelului de logodnă din aur galben de 14K, cu o piatră de zirconiu și un gramaj de aproximativ 2.70 gr.

Comandă acum și adaugă strălucire momentului tău special!

Categorie:
Descriere

Inel de logodna i420 aur galben 14k

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K combină eleganța clasică cu strălucirea remarcabilă a zirconiu-lui. Montura clasică oferă stabilitate maximă, asigurând siguranța pietrei și permițându-i să capteze lumina din toate unghiurile. Designul său atemporal reflectă frumusețea și intensitatea iubirii voastre, fiind bijuteria ideală pentru a marca un moment special și a celebra legătura voastră unică. Cu detalii fine și o estetică rafinată, acest inel va simboliza angajamentul vostru de o viață, adăugând un strop de magie fiecărui moment important din viața voastră. Fiecare detaliu este creat pentru a reflecta durabilitatea și profunzimea sentimentelor voastre.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj: Aproximativ 2.70 gr
  • Montură: Clasică, oferind stabilitate maximă

Pentru a completa povestea iubirii voastre, explorați colecția noastră de verighete din aur. Indiferent dacă preferați aurul galben, alb sau roz, veți găsi modele care se potrivesc perfect cu inelul de logodnă ales, adăugând un plus de eleganță și armonie zilei voastre speciale. Vizitați acum secțiunea noastră de verighete de aur și descoperiți setul ideal pentru nunta voastră.

Informații suplimentare
Greutate 2.7 g