Inel de Logodna cu Diamant 0.70 ct – Aur Galben 14k Model i420

16,500lei

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K, cu un diamant impresionant de 0,70 ct G/VS1, combină eleganța clasică cu strălucirea remarcabilă a diamantului.

Comandă acum și celebrează legătura voastră unică cu acest simbol strălucitor al iubirii voastre!

Descriere

Inel de logodna aur galben cu diamant i420

Acest inel de logodnă din aur galben de 14K este o expresie perfectă a eleganței clasice și a strălucirii excepționale. Diamantul central de 0,70 ct G/VS1, montat într-o montură clasică, oferă stabilitate maximă și siguranță, permițând pietrei să capteze lumina din toate unghiurile. Designul său atemporal reflectă frumusețea și intensitatea iubirii voastre, fiind bijuteria ideală pentru a marca un moment special și a celebra legătura voastră unică. Cu detalii fine și o estetică rafinată, acest inel va simboliza angajamentul vostru de o viață, adăugând un strop de magie fiecărui moment important din viața voastră. Fiecare detaliu este creat pentru a reflecta durabilitatea și profunzimea sentimentelor voastre, transformând acest inel într-un simbol al iubirii eterne.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Galben
  • Piatra: Diamant 0,70 ct
    • Calitate: G/VS1
  • Montură: Clasică, oferind stabilitate maximă

Pentru a completa acest inel de logodnă deosebit, explorează colecțiile noastre de brățări, cercei și coliere. Descoperă acum bijuteriile noastre și alege cadouri perfecte pentru orice ocazie, transformând fiecare moment într-unul special!