Inel de Logodna Aur Alb 14k – Model i153

1,015lei

Adaugă un strop de rafinament cu acest inel de logodnă din aur alb 14K, având un zirconiu strălucitor și o montură în șase puncte. Gramajul aproximativ de 2.90g asigură un echilibru perfect între greutate și confort.

Comandă acum și surprinde-ți persoana iubită cu această bijuterie de neuitat!

Categorie:
Descriere

Inel logodna aur alb i153

Acest inel de logodnă este realizat din aur alb de 14K, îmbinând eleganța modernă a aurului cu strălucirea clasică a zirconiu-ului. Piatra centrală, un zirconiu strălucitor, este prinsă într-o montură delicată în șase puncte, scoțând în evidență claritatea și frumusețea pietrei. Designul monturii în șase puncte oferă un plus de securitate și stabilitate, asigurându-se că piatra va rămâne bine fixată.

Cu un gramaj aproximativ de 2.90 grame, acest inel este ușor și confortabil, ideal pentru purtarea zilnică. Designul său clasic și atemporal face din acest inel de logodnă o alegere perfectă pentru a marca un moment special, simbolizând iubirea și angajamentul etern.

Specificații tehnice:

  • Aur: 14K
  • Nuanta: Alb
  • Piatra: Zirconiu
  • Gramaj aproximativ: 2.90 g
  • Montura: În șase puncte

Fiecare inel din colecția noastră este mai mult decât o bijuterie; este un simbol al angajamentului tău, proiectat să marcheze începutul unei noi etape în viața ta, cu eleganță și rafinament. Descoperă modelul perfect pentru tine.

Pe măsură ce îți alegi inelul de logodnă care să simbolizeze promisiunea și iubirea, este momentul să începi să te gândești și la pasul următor. Vizitează colecția noastră de verighete aur pentru a găsi perechea perfectă care să completeze frumos inelul tău de logodnă

Informații suplimentare
Greutate 2.9 g
Aur

14k

Cod Model

i153

Culoare Aur

ALB

Piatra

zirconiu