Inel de Logodna cu Diamant – Aur Combinat 14k Model i001

5,950lei

Acest inel de logodnă din aur de 14K, disponibil în orice combinație de aur galben, alb și roz, cu un diamant central de 0,33 ct G/VS1 montat într-un suport cu patru gheare, îmbină un design modern cu eleganța robustă.

Comandă acum și oferă-i iubitei tale un simbol al iubirii voastre care să dureze o viață întreagă!

Descriere

Inel logodna aur combinat cu diamant i001

Inelul de logodnă din aur de 14K, disponibil în orice combinație între aur galben, alb și roz, impresionează printr-un design modern și robust. Diamantul central de 0,33 ct, de calitate G/VS1, este montat într-un suport sigur cu patru gheare, oferindu-i o strălucire intensă și captivantă. Banda groasă și bine finisată adaugă un plus de eleganță și durabilitate, subliniind frumusețea pietrei prețioase. Acest inel nu doar că atrage privirile, dar și simbolizează angajamentul și promisiunea unei vieți împreună, fiind ideal pentru tinerii care doresc să-și exprime dragostea într-un mod distinctiv și durabil.

Specificații tehnice

  • Aur: 14K (disponibil în combinații de aur galben, alb și roz)
  • Piatra: Diamant 0,33 ct
    • Calitate: G/VS1
  • Montură: Patru gheare

Descoperă mai multe

Pentru a completa acest inel de logodnă deosebit, explorează colecțiile noastre de brățări, cercei și coliere. Descoperă acum bijuteriile noastre și alege cadouri perfecte pentru orice ocazie, transformând fiecare moment într-unul special!