Lantisor Aur Dama, cu Medalion Inima Aur 14k

665lei

Acest lănțișor delicat din aur galben de 14K, cu un medalion în formă de inimă, are o lungime de 420 mm și cântărește aproximativ 1.9 g.

Cumpără acum și adaugă un simbol de iubire și eleganță în colecția ta!

Categorie:
Descriere

Lantisor aur femei cu inima aur galben 14k

Realizat cu atenție din aur galben de 14K, acest lănțișor pentru damă este un accesoriu rafinat și plin de semnificație. Medalionul în formă de inimă adaugă o notă de delicatețe și romantism, fiind perfect pentru a celebra iubirea și momentele speciale din viața ta.

Cu un gramaj estimativ de 1.9 g și o lungime de 420 mm, acest lănțișor este ușor de purtat și se așează frumos pe decolteu. Designul său simplu și atemporal îl face un accesoriu versatil, potrivit atât pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale, adăugând o strălucire subtilă și semnificație personală.

Prețul acestui produs este calculat la gram, asigurându-te că primești valoarea corectă pentru aurul de 14K de înaltă calitate.

  • Producători români: Bijuteria Quartz susține meșteșugul local și oferă produse autentice, realizate cu pasiune și atenție la detalii.
  • Preț calculat la gram: Gramajul fiecărei bijuterii este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K. Având în vedere că suntem producători, oferim prețuri accesibile, direct de la sursă.
  • Livrare rapidă: Beneficiezi de livrare rapidă în 24-48h
  • Retur facil: Dacă nu ești complet mulțumit de achiziția ta, poți returna produsele în termen de 14 zile, fără bătăi de cap.
  • Garanție 12 luni: Toate produsele noastre vin cu o garanție de 12 luni, asigurându-ți liniștea că ai făcut o alegere de durată.
  • Certificat de calitate și conformitate: Fiecare produs este însoțit de un certificat de calitate și conformitate, care atestă autenticitatea și standardele înalte ale produselor.
  • Factura fiscală: La fiecare achiziție, primești factura fiscală, garantând astfel transparența și legalitatea procesului de cumpărare.
  • Ambalaj premium: Fiecare produs este livrat într-un ambalaj premium, perfect pentru a fi oferit cadou sau pentru a-ți păstra bijuteriile în condiții optime
Informații suplimentare
Greutate 1.9 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lantisor Aur Dama, cu Medalion Inima Aur 14k”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *