Lantisor Aur Dama, cu Medalion Copacul Vietii Aur 14k

700lei

Acest lănțișor elegant din aur galben de 14K, cu un medalion în formă de copacul vieții, are o lungime de 420 mm și cântărește aproximativ 2 grame.

Cumpără acum și adaugă un simbol al vieții și al înțelepciunii în colecția ta!

Categorie:
Descriere

Lantisor de aur dama model copacul vietii aur 14k

Realizat cu măiestrie din aur galben de 14K, acest lănțișor pentru damă este un accesoriu rafinat și plin de semnificație. Medalionul în formă de copacul vieții simbolizează creșterea, forța și legătura cu natura, oferind o notă de eleganță și spiritualitate.

Cu un gramaj estimativ de 2 grame și o lungime de 420 mm, acest lănțișor este confortabil de purtat și se așează frumos pe decolteu. Designul său sofisticat și atemporal îl face potrivit atât pentru purtarea zilnică, cât și pentru ocazii speciale, adăugând un plus de strălucire și semnificație personală garderobei tale.

Prețul acestui produs este calculat la gram, asigurându-te că primești valoarea corectă pentru aurul de 14K de înaltă calitate. Lănțișorul nu doar că atrage privirile prin strălucirea aurului galben și frumusețea simbolului copacului vieții, dar devine și un simbol prețios al înțelepciunii și continuității.

  • Producători români: Bijuteria Quartz susține meșteșugul local și oferă produse autentice, realizate cu pasiune și atenție la detalii.
  • Preț calculat la gram: Gramajul fiecărei bijuterii este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K. Având în vedere că suntem producători, oferim prețuri accesibile, direct de la sursă.
  • Livrare rapidă: Beneficiezi de livrare rapidă în 24-48h
  • Retur facil: Dacă nu ești complet mulțumit de achiziția ta, poți returna produsele în termen de 14 zile, fără bătăi de cap.
  • Garanție 12 luni: Toate produsele noastre vin cu o garanție de 12 luni, asigurându-ți liniștea că ai făcut o alegere de durată.
  • Certificat de calitate și conformitate: Fiecare produs este însoțit de un certificat de calitate și conformitate, care atestă autenticitatea și standardele înalte ale produselor.
  • Factura fiscală: La fiecare achiziție, primești factura fiscală, garantând astfel transparența și legalitatea procesului de cumpărare.
  • Ambalaj premium: Fiecare produs este livrat într-un ambalaj premium, perfect pentru a fi oferit cadou sau pentru a-ți păstra bijuteriile în condiții optime
Informații suplimentare
Greutate 2 g
Dimensiuni 420 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lantisor Aur Dama, cu Medalion Copacul Vietii Aur 14k”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *