Rozariu Aur Dama, Aur Galben 14k – CAG19

1,470lei

Acest rozariu elegant pentru damă, confecționat din aur galben de 14K, cântărește aproximativ 4.2 g.

Cumpără acum și adaugă un simbol de credință și devoțiune în colecția ta!

SKU: CAG19 Categorie:
Descriere

Rozariu dama din aur galben 14k

Realizat cu măiestrie din aur galben de 14K, acest rozariu pentru damă este un accesoriu rafinat și plin de semnificație spirituală. Designul său elegant și detaliile fine îl transformă într-un simbol al credinței și al devoțiunii, perfect pentru a fi purtat zilnic sau la ocazii speciale.

Cu un gramaj estimativ de 4.2 g, rozariul este suficient de ușor pentru a fi confortabil la purtare, dar destul de robust pentru a rezista în timp. Fiecare detaliu al acestui rozariu este lucrat cu atenție, oferindu-i un aspect sofisticat și deosebit.

Prețul acestui produs este calculat la gram, asigurându-te că primești valoarea corectă pentru aurul de 14K de înaltă calitate. Rozariul nu doar că încântă prin strălucirea aurului galben, dar devine și un simbol prețios al credinței care va fi prețuit pentru totdeauna. Adaugă acest rozariu unic în colecția ta și poartă-l cu mândrie și devoțiune!

  • Producători români: Bijuteria Quartz susține meșteșugul local și oferă produse autentice, realizate cu pasiune și atenție la detalii.
  • Preț calculat la gram: Gramajul fiecărei bijuterii este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K. Având în vedere că suntem producători, oferim prețuri accesibile, direct de la sursă.
  • Livrare rapidă: Beneficiezi de livrare rapidă în 24-48h
  • Retur facil: Dacă nu ești complet mulțumit de achiziția ta, poți returna produsele în termen de 14 zile, fără bătăi de cap.
  • Garanție 12 luni: Toate produsele noastre vin cu o garanție de 12 luni, asigurându-ți liniștea că ai făcut o alegere de durată.
  • Certificat de calitate și conformitate: Fiecare produs este însoțit de un certificat de calitate și conformitate, care atestă autenticitatea și standardele înalte ale produselor.
  • Factura fiscală: La fiecare achiziție, primești factura fiscală, garantând astfel transparența și legalitatea procesului de cumpărare.
  • Ambalaj premium: Fiecare produs este livrat într-un ambalaj premium, perfect pentru a fi oferit cadou sau pentru a-ți păstra bijuteriile în condiții optime
Informații suplimentare
Greutate 4.2 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rozariu Aur Dama, Aur Galben 14k – CAG19”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *