Lănțișor din Aur Galben de 14K – Medalion Oval cu Cruciuliță decupată

770lei

Exprimă-ți spiritualitatea cu eleganță prin acest lănțișor din aur galben 14K, prevăzut cu un medalion oval decorat cu o cruciuliță delicată – o piesă subtilă și plină de semnificație, cu o greutate aproximativă de 2.2g.

SKU: CAG9 Categorie:
Descriere

Lantisor aur dama medalion cu cruciulita

Acest lănțișor rafinat este o modalitate discretă și elegantă de a-ți manifesta credința zilnic. Medalionul oval, ornamentat cu o cruciuliță, reprezintă un simbol sacru de speranță și devotament. Designul simplu și pur al bijuteriei se potrivește oricărui stil vestimentar, de la casual la formal, aducând o notă de rafinament discret. Fiind ușor de purtat datorită dimensiunilor modeste și greutății aproximative de 2.2g, acest lănțișor constituie un cadou ideal pentru cei dragi, menținându-i aproape de inima purtătorului.

Specificații tehnice:

  • Material: Aur galben 14K
  • Tip pandantiv: Medalion oval cu cruciuliță
  • Lățime pandantiv: 10mm
  • Înălțime pandantiv: 16mm
  • Lungime lănțișor: 450mm
  • Greutate aproximativă: 2.2g

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Această abordare subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eleganță, garantând că fiecare lănțișor este o achizitie valoroasă și durabilă.

Informații suplimentare
Greutate 2.2 g
Dimensiuni 450 × 10 × 16 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lănțișor din Aur Galben de 14K – Medalion Oval cu Cruciuliță decupată”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *