Lantisor Aur Dama – Medalion Infinit cu Nume Personalizat – CAG18

1,645lei

Specificați la sfârșitul comenzii ce literă doriți – respectiv in *Note comandă, mulțumim.

Lănțișor din aur galben de 14K, cu un medalion în formă de simbol infinit personalizat cu nume și detalii delicate de inimioare, având o greutate estimativă de 4.7 g și o lungime de 450 mm.

Cumpără acum și adaugă un simbol al iubirii infinite în colecția ta!

SKU: CAG18 Categorie:
Descriere

Lantisor aur infinit personalizat cu nume

Acest lănțișor rafinat din aur galben de 14K este un accesoriu ideal pentru a adăuga o notă personală și elegantă ținutelor tale. Medalionul în formă de simbol infinit este decorat cu două inimioare și personalizat cu nume, simbolizând iubirea eternă și legătura indestructibilă.

Caracteristici principale:

  • Material: Aur galben 14K
  • Greutate: 4.7 g (estimativ)
  • Lungime lănțișor: 450 mm
  • Medalion: Simbol infinit personalizat cu nume și inimioare

Medalionul are un design sofisticat, cu simbolul infinit care reprezintă continuitatea și eternitatea. Inimioarele delicate adaugă un element de romantism, iar posibilitatea de a personaliza medalionul cu nume face ca acest lănțișor să fie cu adevărat unic și semnificativ.

Cu o greutate estimativă de 4.7 g și o lungime de 450 mm, acest lănțișor se așează elegant pe decolteu și este confortabil de purtat. Strălucirea aurului galben conferă acestui lănțișor un aspect luxos, perfect pentru a completa orice ținută, fie că este vorba de o ocazie specială sau de purtarea zilnică.

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Această abordare subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eleganță, garantând că fiecare lănțișor este o achizitie valoroasă și durabilă.

Informații suplimentare
Greutate 4.7 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lantisor Aur Dama – Medalion Infinit cu Nume Personalizat – CAG18”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *