Lantisor Aur Dama – Medalion dreptunghi cu cruciuliță

770lei

Portă credința într-un mod stilat cu acest lănțișor din aur galben 14K, cu un pandantiv dreptunghiular și o cruciuliță decupata, lățime 8mm, înălțime 18mm, lungime lănțișor 450mm, greutate aproximativă 2.2g – o piesă rafinată și plină de semnificație.

SKU: CAG13 Categorie:
Descriere

Lantisor aur dama cu medalion dreptunghi cu cruciuliță

Exprimă-ți convingerile spirituale cu acest lănțișor distins din aur galben de 14K. Pandantivul său unic, de formă dreptunghiulară cu o cruce subtil decupată, oferă o interpretare modernă a simbolurilor tradiționale. Cu dimensiuni delicate și o greutate de doar 2.2g, acest lănțișor este confortabil pentru purtare zilnică, adăugând o notă discretă de eleganță oricărei ținute. Designul său simplu, dar profund, îl face un accesoriu ideal atât pentru uz personal cât și ca un cadou valoros pentru cineva drag.

Specificații tehnice:

  • Material: Aur galben 14K
  • Tip pandantiv: Dreptunghi cu cruciuliță decupată
  • Lățime pandantiv: 8mm
  • Înălțime pandantiv: 18mm
  • Lungime lănțișor: 450mm
  • Greutate aproximativă: 2.2g

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Această abordare subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eleganță, garantând că fiecare lănțișor este o achizitie valoroasă și durabilă.

Informații suplimentare
Greutate 2.2 g
Dimensiuni 450 × 8 × 18 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lantisor Aur Dama – Medalion dreptunghi cu cruciuliță”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *