Lantisor Copacul Vietii Aur Galben de 14K

1,400lei

Îmbrățișează simbolismul etern cu lănțișorul „Copacul vieții” din aur galben 14K, având un pandantiv generos, latime 30mm, înălțime 30mm, lungime lănțișor 450mm, greutate aproximativă 4g

SKU: CAG16 Categorie:
Descriere

Lantisor aur copacul vietii 4 g

Acest lănțișor cu pandantivul „Copacul vieții” reflectă frumusețea și complexitatea legăturilor umane și a ciclului vieții. Realizat din aur galben de 14K, pandantivul impresionant de 30mm x 30mm simbolizează creșterea, forța și reînnoirea. Greutatea sa de 4g îl face suficient de robust pentru a fi simțit, dar și confortabil pentru purtare zilnică. Este o piesă de bijuterie care nu doar că atrage atenția, dar și încurajează reflecția la semnificațiile profunde ale existenței, fiind ideal atât pentru uz personal, cât și ca un cadou plin de înțeles.

Specificații tehnice:

  • Material: Aur galben 14K
  • Tip pandantiv: Copacul vieții
  • Lățime pandantiv: 30mm
  • Înălțime pandantiv: 30mm
  • Lungime lănțișor: 450mm
  • Greutate aproximativă: 4g

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Această abordare subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eleganță, garantând că fiecare lănțișor este o achizitie valoroasă și durabilă.

Informații suplimentare
Greutate 4.0 g
Dimensiuni 450 × 30 × 30 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lantisor Copacul Vietii Aur Galben de 14K”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *