Lantisor Aur Dama – Medalion Două Inimi – Aur Galben

1,050lei

Celebrează legăturile de afecțiune cu lănțișorul nostru din aur galben, ornamentat cu un medalion în formă de două inimi interconectate, lățime 28mm, înălțime 20mm, lungime lănțișor 450mm, greutate totală aproximativ 3 grame

SKU: CAG8 Categorie:
Descriere

Lantisor aur galben cu medalion două inimi

Acest lănțișor din aur galben este accentuat de un pandantiv spectaculos cu două inimi îmbinate, simbolizând conexiunea și unitatea. Cu dimensiunile generoase ale pandantivului, 28mm în lățime și 20mm în înălțime, acesta adaugă o prezență marcantă oricărei ținute, fiind perfect pentru a atrage priviri admirative. Ușor de purtat cu o greutate de doar 3 grame și o lungime de 450mm, acest lănțișor nu numai că este confortabil, dar este și un cadou ideal pentru a onora relațiile speciale sau pentru a-ți exprima propriile sentimente printr-un simbol elegant de iubire și afecțiune.

Specificații tehnice:

  • Material: Aur galben
  • Pandantiv: Două inimi interconectate
  • Lățime pandantiv: 28mm
  • Înălțime pandantiv: 20mm
  • Lungime lănțișor: 450mm
  • Greutate totală aproximativă: 3 grame

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Această abordare subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eleganță, garantând că fiecare lănțișor este o achizitie valoroasă și durabilă.

Informații suplimentare
Greutate 3.0 g
Dimensiuni 450 × 28 × 20 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lantisor Aur Dama – Medalion Două Inimi – Aur Galben”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *