Lantisor aur cu Nume, Model Semnatura, Nume Personalizat – CAG28

980lei

Lănțișorul poate fi personalizat cu orice tip de nume. (Prețul va diferi în funcție de gramaj)

Lănțișorul din aur galben de 14K poate fi personalizat cu orice tip de nume, având un model delicat cu o inimioară. Greutatea lănțișorului este de 2.8 g, iar dimensiunile sale sunt de 450 mm.

Personalizează-ți acum lănțișorul și adaugă o notă unică stilului tău!

lei
SKU: CAG28-1-1-1 Categorie:
Descriere

Lantisor cu nume model inima aur galben 14k

Acest lănțișor elegant din aur galben de 14K este perfect pentru a adăuga o notă personală și unică în colecția ta de bijuterii. Poate fi personalizat cu orice tip de nume, transformându-l într-un accesoriu cu adevărat special. Modelul cu o inimioară adaugă un plus de delicatețe și romantism, făcând acest lănțișor ideal atât pentru purtarea zilnică, cât și pentru ocazii speciale.

Caracteristici principale:

  • Material: Aur galben 14K
  • Greutate: 2.8 g
  • Dimensiuni: 450 mm lungime
  • Personalizare: Nume personalizat, model cu inimioară

Lănțișorul este confecționat cu măiestrie din aur galben de 14K, oferindu-i durabilitate și strălucire. Greutatea sa de 2.8 g și lungimea de 450 mm asigură confortul purtării și o prezență elegantă pe decolteu. Personalizarea cu numele dorit face ca acest lănțișor să fie un cadou ideal pentru tine sau pentru o persoană dragă.

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Această abordare subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eleganță, garantând că fiecare lănțișor este o achizitie valoroasă și durabilă

Informații suplimentare
Greutate 2.8 g
Dimensiuni 450 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lantisor aur cu Nume, Model Semnatura, Nume Personalizat – CAG28”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *