Lantisor Aur Copacul Vietii, Personalizat cu Nume

1,085lei

Îmbrățișează simbolismul și personalizarea cu lănțișorul din aur galben 14K, cu pandantivul „Copacul vieții” personalizat cu nume, lungime 45cm, greutate totală estimativă 2.70g

Categorie:
Descriere

Lantisor aur cu medalion copacul vietii si nume gravat

  • Design Personalizat: Pandantivul „Copacul vieții” poate fi personalizat cu numele, transformând acest lănțișor într-o piesă unică și semnificativă. Acesta simbolizează creșterea, forța și interconectivitatea vieții, făcând fiecare bijuterie o poveste personală.
  • Dimensiuni Ideale: Cu un diametru de 18mm pentru pandantiv și o lungime totală de 45cm pentru lănțișor, acesta este conceput pentru confort zilnic și impact vizual subtil.
  • Greutate Optimă: Greutatea totală de 1.50g pentru lănțișor și 1.20g pentru pandantiv asigură că bijuteria este suficient de ușoară pentru a fi purtată confortabil întreaga zi.
  • Cadou cu Semnificație: Acest lănțișor este o alegere excelentă pentru un cadou personalizat și plin de afectiune, ideal pentru aniversări, sărbători sau ca un simbol al aprecierii personale.

Specificații tehnice:

  • Material: Aur galben 14K
  • Tip pandantiv: „Copacul vieții”, personalizabil cu nume
  • Diametru pandantiv: 18mm
  • Lungime lănțișor: 45cm
  • Greutate totală aproximativă: 2.70g

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Această abordare subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eleganță, garantând că fiecare lănțișor este o achizitie valoroasă și durabilă.

Informații suplimentare
Greutate 2.70 g
Dimensiuni 450 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lantisor Aur Copacul Vietii, Personalizat cu Nume”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *