Lantisor Aur Dama, cu Inima Aur, Model CAG15

1,279lei

Lănțișor din aur galben de 14K, cu un medalion mare în formă de inimă și două inimi decupate în interior, având o greutate de 3.65 g și o lungime de 450 mm.

Cumpără acum și adaugă un simbol al iubirii și eleganței în colecția ta!

SKU: CAG15-1-1 Categorie:
Descriere

Lantisor aur dama si medalion cu inimi aur 14k

Acest lănțișor elegant din aur galben de 14K este un accesoriu perfect pentru a adăuga o notă de romantism și rafinament ținutelor tale. Medalionul mare în formă de inimă, cu două inimi decupate în interior, simbolizează iubirea și conexiunile speciale, fiind ideal atât pentru purtarea zilnică, cât și pentru ocazii speciale.

Caracteristici principale:

  • Material: Aur galben 14K
  • Greutate: 3.65 g (estimativ)
  • Lungime lănțișor: 450 mm
  • Medalion: Inimă mare cu două inimi decupate în interior

Lănțișorul este confecționat cu măiestrie din aur galben de 14K, oferindu-i durabilitate și strălucire deosebită. Designul sofisticat al medalionului, cu două inimi decupate în interiorul unei inimi mari, adaugă un element de eleganță și semnificație personală.

Cu o greutate de 3.65 g și o lungime de 450 mm, acest lănțișor se așează frumos pe decolteu și este confortabil de purtat. Strălucirea aurului galben conferă acestui lănțișor un aspect luxos, transformând orice ținută într-o declarație de stil.

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Această abordare subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eleganță, garantând că fiecare lănțișor este o achizitie valoroasă și durabilă.

Informații suplimentare
Greutate 3.65 g
Dimensiuni 450 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lantisor Aur Dama, cu Inima Aur, Model CAG15”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *