Lănțișor Aur Alb Damă cu Medalion Inimă Personalizat – CAG15

1,365lei

Lănțișor din aur alb de 14K, cu un medalion în formă de inimă gravat cu nume și un design detaliat de copacul vieții, având o greutate estimativă de 3.9 g și o lungime de 450 mm.

Cumpără acum și adaugă un simbol personal al iubirii și legăturii familiale în colecția ta!

lei
SKU: CAG15-1-2 Categorie:
Descriere

Lantisor aur femei cu medalion personalizat cu nume

Acest lănțișor elegant din aur alb de 14K este un accesoriu rafinat care adaugă o notă de semnificație personală și stil ținutelor tale. Medalionul în formă de inimă este gravat cu nume și include un design frumos de copac al vieții, cu frunze în formă de inimă, simbolizând legătura familială și dragostea.

Caracteristici principale:

  • Material: Aur alb 14K
  • Greutate: 3.9 g (estimativ)
  • Lungime lănțișor: 450 mm
  • Medalion: Inimă gravată cu nume și design de copacul vieții

Lănțișorul este confecționat cu măiestrie din aur alb de 14K, oferindu-i durabilitate și o strălucire deosebită. Designul medalionului, o inimă gravată cu nume și un copac al vieții, adaugă un element de profunzime și eleganță, fiind ideal atât pentru purtarea zilnică, cât și pentru ocazii speciale.

Cu o greutate estimativă de 3.9 g și o lungime de 450 mm, acest lănțișor se așează elegant pe decolteu și este confortabil de purtat. Strălucirea aurului alb și gravura personalizată conferă acestui lănțișor un aspect luxos, perfect pentru a completa orice ținută.

Aur de 14K Garantat: Fiecare lănțișor este meticulos realizat din aur de 14K, oferind nu doar un design impresionant, dar și o calitate incontestabilă.

Certificat de Garanție și Factură: Achiziția dumneavoastră vine întotdeauna însoțită de un certificat de garanție și factură, asigurând transparența și încrederea în produsul achiziționat.

Preț Calculat la Gram: Gramajul fiecărui lănțișor este estimativ, iar prețul este ajustat în funcție de greutate, reflectând valoarea precisă a aurului de 14K.

Această abordare subliniază angajamentul nostru pentru calitate și eleganță, garantând că fiecare lănțișor este o achizitie valoroasă și durabilă.

Informații suplimentare
Greutate 3.9 g
Dimensiuni 450 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lănțișor Aur Alb Damă cu Medalion Inimă Personalizat – CAG15”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *